Expositie ‘Omhulling’

Na de deelname aan de Open Ateliers in 2015 en het project IkToon eerder dit jaar heb ik de smaak van het exposeren te pakken. Ook in 2016 is OzoGaaf onder de mensen.

En deze keer een stapje groter: Vanaf begin september tot half november hangt de serie ‘Omhulling’ in de foyer van het Theater aan de Schie. De foyer is een schitterende open ruimte met tal van kleine nisjes. Voor 8 van de nisjes heb ik weer nieuwe fotografische beelden uitgekozen die te maken hebben met het thema ‘Omhulling’.

banner-fb-voor-omhulling-2016

Het thema ‘Omhulling’ gaat voor mij over de paradox in onze leefomgeving. Om ons zelf te beschermen bouwen we huizen, vormen we sociale gemeenschappen en houden we onze tradities in stand. Maar wie sluiten we daarmee buiten?
Veel van onze dagelijkse werkelijkheid accepteren wij als normaal. Toch merken we zo nu en dan dat dit niet voor iedereen geldt. Over die paradox, of eigenlijk over de illusie die aan de paradox voorafgaat, publiceer ik zo nu en dan hier op OzoGaaf.nl.

In de tentoonstelling probeer ik nu door middel van fotografisch beelden, soms aangevuld met een korte tekst, een opening te bieden. Een opening naar een ruimte achter het normale, voorbij de illusie. Een opening naar de ruimte van de verbeelding, daar waar verwondering en dromen nog mogen bestaan.

Praktische informatie over de tentoonstelling is te vinden de flyer.

De beelden zijn ook dit keer geprint op 4 mm dibond en hebben nu allemaal een afmeting van 60x60cm.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.