Gezocht: Geniale Goochelaar

Voor de toekomst van onze gemeenschappelijke doelstelling tot een verdere reductie van onze inspanningen veilig te kunnen stellen, zoeken wij op korte termijn een:

Geniale Goochelaar

Herken jij jezelf in onderstaande profielschets en heb je aantoonbaar niet eerder deelgenomen aan innovaties van een van onze partners, dan vragen wij aan jou om je speciale talenten in te zetten voor ons algemeen belang.

Wat we willen bereiken

Het is ons doel om zo spoedig mogelijk voor de volgende crisissen een passende oplossing te realiseren. We willen ditmaal wel voorkomen opgescheept te raken met innovaties die herhalingen zijn van de dingen die we al eerder hebben geprobeerd. Omdat we proberen te leren van onze fouten, hebben we besloten het advies van onze grootste wetenschapper van de moderne tijd eens serieus in de praktijk te brengen. Kom je van Mars, dan is dat een pré.

Een greep uit onze crisissen en de bijbehorende doelen, in willekeurige volgorde:

  • Omdat het niet geniaal is om met onze handen te werken, willen we allen een passief inkomen kunnen generen met de door jou te ontwikkelen geniale geld-stinkt-niet machine.

Kan jij zorgen dat we zonder inspanning te verrichten kunnen genieten? Dat zou geniaal zijn!

  • Omdat het niet geniaal is om onze dieren als productiemiddel in te zetten, willen we allen een continue infuus met dierlijke eiwitten, lactosen en spierweefsel produceren met de door jou te ontwikkelen geniale carni-voor-en-tegen-vega machine.

Kan jij zorgen dat we zonder de mest en slachtpartijen kunnen genieten? Dat zou geniaal zijn!

  • Omdat het niet geniaal is om onze atmosfeer vol te pompen met broeikasgassen en andere troep, willen we allen permanent frisse berglucht injecteren met de door jou te ontwikkelen geniale van-regenwoud-naar-olie machine.

Kan jij zorgen dat we zonder onze bestaande techniek af te schrijven kunnen genieten? Dat zou geniaal zijn!

  • Omdat het niet geniaal is om onze tijd te verdoen met studeren, willen we allen een allesomvattende beschrijving van de waarheid met de door jou te ontwikkelen geniale visie-met-een-ethisch-evenwicht machine

Kan jij zorgen dat we zonder enige vorm van diepgang kunnen genieten? Dat zou geniaal zijn!

  • Omdat het niet geniaal is om onze biodiversiteit te vernietigen, willen we allen een ononderbreekbare bron van energie aanboren met de door jou te ontwikkelen geniale het-kan-niet-op machine.

Kan jij zorgen dat we zonder respect voor de eindigheid van de planeet kunnen genieten? Dat zou geniaal zijn!

Wie we zoeken

We willen niet in herhalingen vallen. We zitten niet weer te wachten op oplossingen die eerder aantoonbaar geen positief effect hebben bewerkstelligd voor ons algemeen belang. We willen onze investering niet opnieuw met een negatief maatschappelijk rendement aan partijen in de markt overlaten.

Geniale Goochelaar
Geniale Goochelaar

Ben jij deze geniale goochelaar, heb je aantoonbaar niet eerder onze investering gebruikt om op eigen houtje te kunnen genieten en heb je nooit eerder voor een van onze partners direct of indirect aan innovatie projecten deelgenomen? Sta je stevig in je schoenen en ben je een doorpakker die weet wat genieten voor ons betekent? Dan ben jij mogelijk onze geniale goochelaar!

Wie zijn wij

Wij zijn een groep met vele gezichten. Sommige van ons genieten er al goed van, andere komen net kijken of hebben wel eens over genieten gehoord. Onze groep groeit momenteel explosief, vooral met groepsgenoten die nog niet genieten. Deze ongelijkheid hebben we eigenlijk zolang mogelijk in stand willen houden. We zien nu in dat dit niet aan de definitie van genieten voldoet.

Om ons genieten te stimuleren, hebben we eeuwen geleden een bijna geniaal systeem gebouwd. Het is een fraai asymmetrisch stelsel van juridische constructies. Lokaal zijn er nuances in de mechanismes die de asymmetrie naar behoefte in de hand werken. Voor het onderhoud en het gebruik van dit systeem hebben we een select groepje uit ons midden specifiek getraind. Zij passen de juridische constructies zo aan dat de asymmetrie wordt versterkt. We willen graag van deze praktijk af en wensen dat ook deze groep onbezwaard kan genieten.

Sommige van ons beweren dat het een piramide spel is dat draait om het genieten veilig te stellen, desnoods via de uitoefening van macht. De spelregels van de piramide zijn bij voorkeur democratisch, althans volgens de theorie in onze de handleidingen, maar in de praktijk corrumpeert het genieten. Wanneer het genieten in het gedrang dreigt onder te gaan, dan wordt het gebruik van geweld, of de dreiging van het gebruik van geweld, niet geschuwd. We vinden dat dit niet aan de definitie van genieten voldoet.

Om het genieten te kunnen vormgeven, plunderen wij onze leefomgeving. We hebben bij dat plunderen andere vormen van genieten bijna geheel uitgeroeid omdat het voor sommige van ons niet op genieten lijkt. Sinds de start van ons systeem heeft dit plunderen veel schade aangebracht aan onze leefomgeving en de groepen onder ons die minder of zelfs niet mochten genieten. We willen met het plunderen stoppen omdat we nu weten dat genieten net als wij velen gezichten heeft.

Wat we te bieden hebben

Je krijgt een unieke kans. Het is voor ons alles of niets. We stellen onze leefomgeving voor je beschikbaar en leunen al genietend achterover want we hebben ons voor genomen open te staan voor andere perspectieven en ons over te geven aan een frisse blik. We weten nu dat onze blik is vertroebeld door eerdere ervaringen en onze voorkeur voor niet werkende oplossingen. Je krijgt ons volste vertrouwen en we gaan er van uit dat je het beste met ons voor hebt. Bij succes mag je gegarandeerd met ons mee genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.